Hírek

Tovább bővült a Csimborasszó Központ csapata: szeptember 5-től megkezdi rendelését dr. Vigh Éva radiológus szakorvos. Főbb tevékenységei:

Dévény Anna halálának második évfordulóján egy tőle származó idézettel, hálás szívvel emlékezünk rá.
"Imádott Babáim!
Ügyesedjetek, okosodjatok, ne sírjatok sokat, mert egyszer rá fogtok jönni, hogy milyen fontos, amit most úgy éreztek, hogy nem szerettek. Mi nagyon vigyázunk rátok, én odaföntről is.
A szívem mindig veletek van.
Panni néni"

A K-Active Hungary Kft.-vel való gyümölcsöző együttműködés keretében pediátria továbbképzést tartottunk szombaton a Csimborasszó Központban.

A „Gondoskodó érintés hete” programsorozathoz kapcsolódva Babamasszázs találkozót tartunk a Csimborasszó Központban, 2019. június 14-én 12 órától. Szeretettel várunk minden, régebben tanfolyamot végzett, vagy csak érdeklődő családot! És hogy mivel fogjuk tölteni az időt?

Érdekes előadásokat hallgathattak meg az érdeklődő édesanyák a múlt szombaton megrendezett óvodás napunkon.

Nagy örömmel adunk hírt arról, hogy megkezdte ortopédiai-traumatológiai szakrendelését dr. Balasa Tibor.

Rendszeresen hozzánk járó vendégeink már tapasztalhatták, hogy Központunkban építési munkálatok zajlanak. Szeretnénk minél átfogóbb és szélesebb körű szolgáltatást nyújtani a hozzánk forduló betegeink részére, ennek feltétele a komfortosabb, tágasabb környezet. Az átépítéssel járó esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

Örömmel jelenthetjük be, hogy megszületett a megállapodás, amely szerint a Hobbisták sportklub tagjai kedvezménnyel vehetik igénybe a Csimborasszó Központ szolgáltatásait. 

A Csimborasszó Gyermekközpontban a kezdetektől fogva rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a nálunk dolgozó szakemberek ne csak széleskörű szakmai tudással rendelkezzenek, hanem képesek legyenek csapatként, együttműködve is segíteni a hozzánk fordulókat. Az utóbbi évek sikerei megerősítettek bennünket abban, hogy eme törekvésünk nem hiábavaló, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy a további fejlődés érdekében ön- és csapatfejlesztő képzésen veszünk részt.

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának Szombathelyi Képzési Központjából csecsemő- és kisgyermeknevelő hallgatók látogattak a Csimborasszó Központba november 30-án, Karácsony Ilona vezetésével. Megnéztek több foglalkozást, ismerkedtek a központ életével, az itt folyó szakmai munkával.
- Mikor jöhetünk újra? - kérdezték. Kell ennél nagyobb elismerés?

Berlinbe a paraatlétikai Európa-bajnokságon Ekler Luca 5,39 méteres eredménnyel nyert távolugrásban. Luca eredménye új Európa-bajnoki csúcs. 200 méteres síkfutásban is rajthoz állt és 27,92 másodperces időeredményével bronzérmet szerezett és 100 méteren is indult. Szeretettel köszöntöttük a Csimborasszó csapat nevében.Luca kitartása, akaratereje, lelkesedése példa mindannyiunk számára a továbbiakban is számíthat a közös munkánkra, amiben csak lehet támogatjuk és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy része lehetünk a sokszor nagy erőfeszítést jelentő munkának.
Kívánjuk, hogy álmaid megvalósuljanak!

Hajrá Luca!

A Csimborasszó csapata

Még több kép az alábbi képre kattintva!

 

 

 

Ez úton is gratulál a Csimborasszó csapata a Magyar csapatnak a World Para Athletics Grand Prix-en elért eredményeikért Párizsban.

A lökéshullám kezelés (terápia) a Csimborasszó gyermek és felnőtt ortopéd szakrendelésén.

A lökéshullám biológiai hatása

A lökéshullám kezelés az egyik leghatásosabb módszer a csont és izomrendszer betegségének kezelésére.

A Csimborasszó mesetárában olyan meséket gyűjtünk össze melyek valódi értékeket hordoznak magukban, megfelelnek az alapvető erkölcsi normáknak, és pozitív hatást gyakorolnak gyermekeink szellemi fejlődésére egyaránt.

 2018 április 3. óta működik a Csimborasszó Gyermek- és Sporthabilitációs Központ Salus mintavételi pontként. 

Bővítettük a felnőttek által elérhető Ortopédiai szolgáltatásunk körét.

A Csimborasszó Gyermek és Sportrehabilitációs központ az egyike azon intézményeknek, amelyek valóban, egy jó cél érdekében használják korunk marketing eszközeit, csatornáit.

Itt a Csimborasszó Gyermek központban rendkívül fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink mielőbb megismerjék és megtanulják a közlekedés szabályait, ezért a központ előtti betonburkolatú területen kialakítottunk egy KRESZ pályát. A közlekedési táblák és a burkolatfestés segítségével játszva ismerhetik meg a gyerekek közlekedés szabályait, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni...

A KRESZ pálya használata ingyenes de előzetes egyeztetést igényel ezért várjuk óvodák iskolák egyéb kis csoportok jelentkezését a központi számunkon +36 (30) 450 56 49

Újabb Cég, a Delphi Hungary Kft.  csatlakozott a Csimborasszó partneri programjához, így  a Delphi Hungary Kft dolgozói a központban elérhető vizsgálatok és terápiák árából

Kedves Olvasóink!

Dévény Anna temetése napján (2017. július 19- én) Szombathelyen emlékfa ültetésével BÚCSÚZUNK PANNI NÉNITŐL

Dévény Anna temetése napján (2017. július 19- én) Szombathelyen emlékfa ültetésével BÚCSÚZTUNK PANNI NÉNITŐL!

Csimborasszó fejlesztő központunkban Dr. Nagy Péter Olivér ortopéd- traumatológia szakorvos közreműködésével a csecsemők ultrahangos csípőszűrése, a gyermekek ortopédiai betegségeinek, illetve felnőttek gerincbetegségeinek gondozása, nyomon követése is zajlik.

Örömmel értesítjük a kedves szülőket, hogy a Dévény Anna Alapítvány, az Országos Egészségpénztár (OEP) és a Csimborasszó Gyermekközpont közti együttműködés alapján a jövőben lehetőség adódik arra,