Hírek

Pediátria tanfolyamot tartunk a Csimborasszó Központban június közepén. A pediátria tematikus kurzus elméleti részből és gyakorlatból álló 11 tanítási órás (1 napos) tanfolyam, amelynek során a K-Active Taping alapkurzuson megtanult ismeretekre támaszkodunk. Így a pediátria tematikus kurzusra való jelentkezés alapfeltétele az elvégzett K-Active alaptanfolyam. A tanfolyam időpontja június 15. vagy 16. Jelentkezési határidő április 10.

Rendszeresen hozzánk járó vendégeink már tapasztalhatták, hogy Központunkban építési munkálatok zajlanak. Szeretnénk minél átfogóbb és szélesebb körű szolgáltatást nyújtani a hozzánk forduló betegeink részére, ennek feltétele a komfortosabb, tágasabb környezet. Az átépítéssel járó esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

Örömmel jelenthetjük be, hogy megszületett a megállapodás, amely szerint a Hobbisták sportklub tagjai kedvezménnyel vehetik igénybe a Csimborasszó Központ szolgáltatásait. 

A Csimborasszó Gyermekközpontban a kezdetektől fogva rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a nálunk dolgozó szakemberek ne csak széleskörű szakmai tudással rendelkezzenek, hanem képesek legyenek csapatként, együttműködve is segíteni a hozzánk fordulókat. Az utóbbi évek sikerei megerősítettek bennünket abban, hogy eme törekvésünk nem hiábavaló, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy a további fejlődés érdekében ön- és csapatfejlesztő képzésen veszünk részt.

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának Szombathelyi Képzési Központjából csecsemő- és kisgyermeknevelő hallgatók látogattak a Csimborasszó Központba november 30-án, Karácsony Ilona vezetésével. Megnéztek több foglalkozást, ismerkedtek a központ életével, az itt folyó szakmai munkával.
- Mikor jöhetünk újra? - kérdezték. Kell ennél nagyobb elismerés?

Berlinbe a paraatlétikai Európa-bajnokságon Ekler Luca 5,39 méteres eredménnyel nyert távolugrásban. Luca eredménye új Európa-bajnoki csúcs. 200 méteres síkfutásban is rajthoz állt és 27,92 másodperces időeredményével bronzérmet szerezett és 100 méteren is indult. Szeretettel köszöntöttük a Csimborasszó csapat nevében.Luca kitartása, akaratereje, lelkesedése példa mindannyiunk számára a továbbiakban is számíthat a közös munkánkra, amiben csak lehet támogatjuk és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy része lehetünk a sokszor nagy erőfeszítést jelentő munkának.
Kívánjuk, hogy álmaid megvalósuljanak!

Hajrá Luca!

A Csimborasszó csapata

Még több kép az alábbi képre kattintva!

 

 

 

Ez úton is gratulál a Csimborasszó csapata a Magyar csapatnak a World Para Athletics Grand Prix-en elért eredményeikért Párizsban.

A lökéshullám kezelés (terápia) a Csimborasszó gyermek és felnőtt ortopéd szakrendelésén.

A lökéshullám biológiai hatása

A lökéshullám kezelés az egyik leghatásosabb módszer a csont és izomrendszer betegségének kezelésére.

A Csimborasszó mesetárában olyan meséket gyűjtünk össze melyek valódi értékeket hordoznak magukban, megfelelnek az alapvető erkölcsi normáknak, és pozitív hatást gyakorolnak gyermekeink szellemi fejlődésére egyaránt.

 2018 április 3. óta működik a Csimborasszó Gyermek- és Sporthabilitációs Központ Salus mintavételi pontként. 

Bővítettük a felnőttek által elérhető Ortopédiai szolgáltatásunk körét.

A Csimborasszó Gyermek és Sportrehabilitációs központ az egyike azon intézményeknek, amelyek valóban, egy jó cél érdekében használják korunk marketing eszközeit, csatornáit.

Itt a Csimborasszó Gyermek központban rendkívül fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink mielőbb megismerjék és megtanulják a közlekedés szabályait, ezért a központ előtti betonburkolatú területen kialakítottunk egy KRESZ pályát. A közlekedési táblák és a burkolatfestés segítségével játszva ismerhetik meg a gyerekek közlekedés szabályait, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni...

A KRESZ pálya használata ingyenes de előzetes egyeztetést igényel ezért várjuk óvodák iskolák egyéb kis csoportok jelentkezését a központi számunkon +36 (30) 450 56 49

Újabb Cég, a Delphi Hungary Kft.  csatlakozott a Csimborasszó partneri programjához, így  a Delphi Hungary Kft dolgozói a központban elérhető vizsgálatok és terápiák árából

Kedves Olvasóink!

Dévény Anna temetése napján (2017. július 19- én) Szombathelyen emlékfa ültetésével BÚCSÚZUNK PANNI NÉNITŐL

Dévény Anna temetése napján (2017. július 19- én) Szombathelyen emlékfa ültetésével BÚCSÚZTUNK PANNI NÉNITŐL!

Csimborasszó fejlesztő központunkban Dr. Nagy Péter Olivér ortopéd- traumatológia szakorvos közreműködésével a csecsemők ultrahangos csípőszűrése, a gyermekek ortopédiai betegségeinek, illetve felnőttek gerincbetegségeinek gondozása, nyomon követése is zajlik.

Örömmel értesítjük a kedves szülőket, hogy a Dévény Anna Alapítvány, az Országos Egészségpénztár (OEP) és a Csimborasszó Gyermekközpont közti együttműködés alapján a jövőben lehetőség adódik arra,