Játék

 

Nehezen de végül meghozta a döntését a hóember építő verseny zsűrije, komoly szakmai egyeztetések után több szempontot is figyelembe véve a következő döntés született:

A játékunk utolsó fordulója a következő kép. Akik eddig is játszottak már rutinosan, egyszerre több szempontból is elemzik a képet és gyorsan megtalálják a hibát.  Ahogy ez a játék fejleszti a helyzetfelismerő kepeségeinket, úgy fejleszti a TSMT a gyerekeknek a figyelem irányíthatóságát, a ritmusérzékét és a motoros kreativitását. TSMT játékos fejlesztés: 


A 3 legnagyobbat díjazzuk valamint lesz egy különdíj a "legcsimbisebb" hóember építői számára.

Itt most mi a a hiba? Ez a játékunk második fordulója! A racionalitással nem összeegyeztethető rész felismerése egy fejleszthető képesség eredménye. A gyermekek számára kidolgozott TSMT egy komplex módszer mely egyszerre fejleszti a gyermekek koncentrációját, a figyelem irányíthatóságát, a ritmusérzékét és a motoros kreativitását.

Kedves Csoport és Regisztrált Csimborasszó Tagok!

A "Mikulás üzenete" című játékunkat december 6-án lezártuk.  A játékban 57 fő vett részt . A Mikulás üzenete szerint 41 db kalandjegy volt az, ami már nem fért bele a puttonyába, ezért került ez kisorsolásra, de ekkor a csimborasszó manók gondoltak egy nagyot, melyet aztán a Mikulás is jóvá hagyott.  Rögtön küldött még tizenhat kalandjegyet így a sorsolás elmaradt, hisz minden játékban résztvevő tagunknak pont egy jegy jutott. Így lett ez egy igazi legenda, a nyereményjátékok Csimborasszója, hisz nyertes lett játék össze indulója. 

Ahogy ez a 3 fordulós játék fejleszti a helyzetfelismerő készségünket úgy fejleszti a TSMT gyerekek koncentrációját, a figyelem irányíthatóságát, a ritmusérzékét és a motoros kreativitását. A képen van egy "hiba" ami nem illik oda vagy csupán egy anomália...

 

Most érdemes csatlakozni a Csimborasszó Online közösség - a Csimborasszó Gyermekközpont hivatalos Facebook csoportjához, mert 2017 december 6.-án a Mikulás 41 db csimborasszó kalandjegyet sorsol ki a csoport tagjai között. A kalandjeggyel egy alkalommal díjmentesen részt vehetünk a Csimborasszó központban az alábbi csoportos foglalkozások egyikén: