Tisztelt Szülők!

 

Üdvözöljük Önöket Központunk honlapján!

Előre is köszönjük bizalmukat!

 

Vizsgálatra vagy terápiára jelentkezéshez kérem Önöket, az oldalon található online kérdőív kitöltésére, a csillagozott kérdésekre a válaszadás minden esetben alapvető fontosságú.

Az alábbi információkra a gyermekük problémájának megismeréséhez, a szükséges vizsgálatok, terápiák meghatározásához van szükségünk.

A gyermek eddigi vizsgálatairól, kezeléseiről az összes zárójelentés és egyéb dokumentum másolatára is szükségünk van, így kérjük személyesen vagy szkennelt formában e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. juttassák el központunkhoz.

A kérdőív beérkezése után 3 munkanapon belül tájékoztatjuk Önöket a vizsgálat időpontjáról. (Amennyiben kollégánk 5 munkanapon belül nem jelentkezik, kérjük keresse Intézményünket a +36 (30) 450 56 49-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön.)

A kérdőív kitöltését központunk recepciójánál személyesen is megteheti.

Az Önök által közölt adatokat bizalmasan kezeljük.

 

 

           

 

Fontos!

A lefoglalni kívánt időpontot személyesen, email-en vagy telefonon igazoljuk vissza így erősítve meg az Önök foglalási igényét. 

A megnövekedett foglalási igények miatt kérjük, amennyiben nem tud megjelenni az Ön által lefoglalt időpontban, ezt mielőbb jelezze felénk. 24 órát meghaladó lemondás esetén a foglalást díjmentesen töröljük12-24 órán belül történő lemondás esetén a foglalkozás díjának 50%-át, 12 órán belül lemondott foglalkozás esetén pedig a díj 100%-át érvényesítheti az üzemeltető cég a foglalást végző személy terhére.

Kettő, vagy több terápiás időpont foglalása esetén 50% előleg fizetése szükséges. A fennmaradó óradíj kiegyenlítése adott időpontban történik. Amennyiben nem jelenik meg a lefoglalt időpontban (és azt időben le sem mondta), az órát megtartottnak tekintjük és az óra díja a befizetett előlegből levonásra kerül.

Megértését és együttműködését köszönjük!