Az eredeti Japánból!

A K-Active Tape vízálló, rugalmas, ragasztó réteggel ellátott kineziológiai tapasz, amely több napig is hordható. A pamutanyagon akril ragasztóréteg található, amelyet a felhelyezés után dörzsöléssel aktiválunk. Nyomtalanul eltávolítható és latexet nem tartalmaz.

K-Active Tape Classic

A klasszikus – a Német Olimpiai Sportszövetség ajánlásával!

A K-Active Tape Classic kék, pink, bézs, fekete és zöld színben kapható (kivétel a 75 mm széles esetén) különböző hosszúságú és szélességű kiszerelésben – hogy a terápiánk még sokoldalúbb és optimálisabb legyen!

A K-Active Tape Classic a gyógyítás valamennyi területén, de az amatőr- és teljesítménysportban is nagy közkedveltségnek örvend, köszönhetően nagyfokú ragasztóerejének és kiváló minőségének. Ezért is kapta meg a Német Olimpiai Sportszövetség ajánlását.

K-Active Tape Elite

Optimalizált STRATAGEL® Ragasztó-technológiával

A K-Active Tape Elite sárga, narancs és bézs színekben kapható.

A K-Active Tape Elite kiemelkedő minőségével a gyógyászat szinte valamennyi területen, a sportban és érzékeny bőrűek esetén is alkalmazható. Az optimalizált STRATAGEL®-Ragasztó-technológia kíméletes a bőrhöz, így a felhelyezés hosszú időtartamú viselését is lehetővé teszi – még extrém körülmények között is.

K-Active Tape Gentle

Képesek vagyunk ám finoman is .... A mi megoldásunk érzékeny bőrre!

A K-Active Tape Gentle újfajta ragasztóanyag előállítási technológiájának köszönhetően különösen alkalmas az érzékeny bőrűek ragasztására. Kímélő ugyanakkor hatásos felhelyezés műtétek után valamint gyermekek és idősebb páciensek, nyirok,- és diabeteses betegek számára, akik speciális bánásmódot igénylenek érzékeny bőrük miatt.

K-Active Tape PreCut

Minden tape-k legkedveltebbje, a K-Active Tape Classic, új ruhában

Az előszabott felhelyezések használatával több ideje marad fontosabb dolgokra. Például még több időt tud szentelni páciense rehabilitációjára. Az anyag időrabló kiszabást, különösen a nyiroktape-k esetén megspórolhatja magának. A végek egzakt lekerekítése megakadályozza az idő előtti kirojtosodást és ezzel is növekszik a hordási komfort és időtartam, ami páciensei elégedettségét növeli.

Különböző formák

Nyiroklegyező

Extraszéles és darabokra vágható!

...optimális a nyirok-, és a superficiális fascia -, és korrektúra-technikákhoz…

X-Forma

...optimális a fájdalompontra, valamint funkcionális technikákhoz...

Y-Forma

...optimális izom-, fascia,- és korrektúra-technikákhoz...


K-Active Tape kiegészítők, tartozékok

A „kiegészítők, tartozékok” termékkínálatunkban minden olyan terméket megtalál, ami a K-Active Taping-hez nélkülözhetetlen.

K-Active VitalityLine és NAWA termékek

A K-Active VitalityLine és a NAWA termékeket az amatőr – és a profi sport sok területén alkalmazzák. Aktivált nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek nem csak a sportolókat segítik egy-egy nagyobb teljesítményt igénylő vagy gyorsabb regenerációt megkívánó időszakban, hanem nagyon hatásosak nyílt és zárt sérülések ellátásában és kezelésében valamint operációk után is.

Nemcsak a benne lévő alapanyagok, hanem a termékek különböző pH értéke is nagyban segíti a test saját aktivitási- és regenerációs folyamatait.

Teljesítmény- és regenerációs ciklus

Élsportolókkal való többéves együttműködésünknek és közös munkánknak köszönhetően be tudtuk bizonyítani, hogy milyen fontos és szükséges a teljesítmény- és regeneráció fázisainak optimális segítése, támogatása. Izom problémák elkerülése érdekében nélkülözhetetlen, hogy egyes fázisok előtt a szervezet rendelkezésére bocsássunk esszenciális anyagokat. A K-Active VitalityLine és a K-Active VitalityLine és a NAWA activity termékekkel, ill. ezek használatával a szervezet rendelkezésére állnak azok az esszenciális anyagok, amelyeket szükség esetén a szervezet azonnal bevethet, felhasználhat. Minden termék bevizsgált gyógyhatású termék és szabadalom védi.

Sebgyógyulási fázisok

Az aktív hétköznapokhoz a sérülések is hozzátartoznak. Mindegy, hogy nyílt, zárt vagy tompa sérülésekről van-e szó, az első legfontosabb lépés a gyógyulási fázisban az elsődleges ellátás. Minden szövetnek saját, specifikus gyógyulási ritmusa van (bőr, kötőszövet, izom, ín, szalag, porc, csont). A gyógyulás alfája és omegája a megfelelő ellátás a megfelelő időben

A K-Active VitalityLine és a NAWA termékek nem a szimptómákat tompítják, hanem a szervezetet abban segítik, hogy önmaga tudjon magán segíteni. A K-Active VitalityLine és a NAWA termékek az akut és elsődleges ellátásban a szervezet gyógyulási folyamatait, annak egyes sebgyógyulási folyamataiban fiziológiai értelemben okosan és hatásosan segítik. Ezt több tanulmány is bizonyítja. Valamennyi termék bevizsgált, minősített gyógy- ill. gyógyhatású készítmény és az összetételüket szabadalom védi.

Ne becsüljön le egyetlen sérülést sem, annak fajtája és súlyossága szerint szükség estén kérje szakember segítségét.

Mellesleg: a First aid Creme és a First Aid Spray valamint az Elektrolit kenőcs nagyon jó hatású napozásos leégés esetén.

K-Active Sportkofferek

Az amatőr és profi sportcsapatok melletti munkát megkönnyítik a különböző K-Active designnal ellátott sportkofferek. Nagy hangsúlyt fektettünk a magas minőségű anyagra és a gondosan végzett gyártási folyamatra, hogy utazások során, vagy a pálya szélén nagy terhelésnek és igénybevételnek kitett koffer sokáig kiszolgálja a gazdáját – Made in Germany minőség!