RADMI AZ AZ SMR?
A myofasciális önmasszázs (Self Myofascial Release = SMR) egy lágyszöveti massázsterápia, melynek célja az izompólyákban (fascia) kialakult letapadások, csomók, feszültségek feloldása. Rendszeresen alkalmazva egész mozgásunk felszabadul.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ SMR?
Az olyan technikák, mint a kompresszió és hengerezés, stimulálják a testünkben található receptorokat, amik elősegítik a szövetek ellazítását és nyújtását. A hosszabb izmokból és kevesebb felhalmozódott feszültségből pedig olyan nagyszerű dolgok következnek, mint a nagyobb mozgástartomány, és megnövekedett mobilitás.

FASCIA
A fascia az egész testünket átjáró, hálószerű szövetréteg, amely formát ad az izmainknak, összeköti azokat egymással és a csontokkal és úgy általában, mindent a helyén
tart a csontvázunkon.

MIÉRT ALKALMAZD?

NYÚJTSD KI
Stimuláld és szabadítsd fel az izmaidat, hogy a szokásos nyújtógyakorlataid még hatékonyabbak legyenek.

CSÖKKENTSD AZ IZOMLÁZAT
A RAD-ozás csökkenti az edzés kellemetlen utóhatásait, mivel elősegíti a helyi anyagcserét.

MÉREGTELENÍTSD A TESTED
Testünk 2/3-a víz. Az izmok pumpaként is funkcionálnak. A feszes izmok nem látják el megfelelően ezt a feladatukat. A fascia lazán tartásával a méregtelenítés hatékonyabb, a tested “tisztább” marad.

TARTS MINDENT A HELYÉN
A gravitáció hatásainak legjobb ellenszere a helyes testtartás ... és még jobban is érzed magad a bőrödben.

CSÖKKENTSD A SÉRÜLÉSVESZÉLYT
A kocsid gumijai sem egyenletesen kopnak, ha a futómű beállítása rossz. Így van ez a bokáddal, térdeddel, stb. is.

MARADJ LAZA
Növeld tested alkalmazkodó képességét, hogy kö nnyebben meg tudjon küzdeni az újabb kihívásokkal. A hajlékony fa csak meghajol a szélben, míg a kemény eltörik.

MIÉRT A RAD?
A hagyományos masszázs hengerekkel, teniszlabdákkal és hasonlókkal ellentétben a RAD termékek az emberi anatómiát figyelembe vevő változatos keménységben készülnek.
Méretük pontosan megtervezett, így minden hajlat és nehezen hozzáférhető hely elérhető. Termékeinkkel a teljes test kezelhető. Könnyűek, hordozhatók, kombinálhatók egymással, így számtalan felhasználási módot kínálnak, hogy elérjük a célt: szabadabban mozogni.

A RAD termékek már a Csimborasszó Központban is megvásárolhatók.