Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az aktuális szabályozás szerint – melynek értelmében csak akut sürgősségi vizsgálatokat, és olyan konkrét panaszos eseteket vállalhatunk, ahol a vizsgálat elmaradása akár tartós egészségkárosodással járhat – milyen esetekben fordulhatnak hozzánk, miben tudunk segíteni ezekben a napokban.

– Újszülöttkori csípőszűrés 3-6 hetes kor között. (A korábban előjegyzett 3 hónapos korban végzendő kontrollvizsgálatokat egyelőre halasztanunk kell, mint ahogy az öszes többi ortopédiai vizsgálatot és kontrollt is.)
– Kisebb baleseti sérülések traumatológiai ellátása: csonttörések, ízületi ficamok, rándulások, lágyrészek zúzódása, izom-, ínsérülések Előfordulhat, hogy akut műtéti beavatkozásra vagy kórházi megfigyelésre lesz szükség, ezért ilyenkor a primer ellátás után a kórház sürgősségi osztályára irányítjuk a nálunk jelentkezett sérülteket.
– Sérülések diagnosztizáláshoz szükséges röntgen vizsgálatok.
– Akut hasi panaszok miatti ultrahangdiagnosztika
– Akut urológiai panaszok (pl. véres vizelet)
– Laborvizsgálatok

Kérjük, hogy minden esetben érdeklődjenek központunkban telefonon vagy e-mailben. (+3630/450-5649 info@csimborasszo-haz.hu)
Fokozottan kérjük továbbá a koronavírus járvány megelőzésének érdekében az általános megelőző-óvó rendszabályok betartását. Ha fel kell keresniük Központunkat, betegenként csak egy kísérőt fogadhatunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

  • Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Mail cím