Oldal kiválasztása

Közlemény a koronavírussal kapcsolatban

Bizonyára mindenki értesült már arról, hogy hasonlóan az európai országokhoz, Magyarországot is érinti a koronavírus járvány.
Az utóbbi napokban számos hír, pletyka jelent meg a környezetünkben, amit követően számtalan telefont kapunk, hogy biztonságos-e jelenleg a Csimborasszó Központban szolgáltatást igénybe venni.
Szeretnénk tisztázni, hogy jelen tudásunk szerint intézményünkben soha nem dolgozott és nem is dolgozik olyan kolléga, aki bármilyen formában érintett lehet a koronavírus tekintetében.
Arra is szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmet, hogy jelen pillanatig a korábbi, szintén téves információval ellentétben nincs olyan személy, akinek pozitív eredménye van, és bármilyen módon kapcsolódhat Szombathelyhez!!
Az esetleges gyanús esetekkel kapcsolatban lezajlottak a kontaktkutatások, és egyik esetben sem kaptunk hatósági megkeresést.
A tegnapi napon megszületett kormányzati intézkedésekkel összhangban központunkban jelenleg semmiféle korlátozást nem vezetünk be.
Természetesen óráról órára követjük a helyzetet, amint változás következne be, azonnal értesítjük Kedves Vendégeinket!
Hamarosan a központ infektológusa által közzéteszünk egy bővebb, szakmai tájékoztatást, mely segíthet eligazodni a napi rengeteg, legtöbbször téves információ között.

Tisztelettel
Csimborasszó Egészségügyi Központ

Támogassa a Csimborasszó Alapítványt!
Időpontfoglalás a Schaeffler Savaria Kft. dolgozói részére
Időpontfoglalás a TDK Hungary Components Kft. dolgozói részére
Időpontfoglalás a MAM-Hungária Kft. dolgozói részére