Oldal kiválasztása

Lábboltozat erősítő torna

Lábboltozat erősítő torna. 5-8 éves korosztálynak. Kiváltva az otthoni gyakorlást, játékos formában észrevétlenül erősítjük a talpakat. (maximum 8 fő)

Ez a torna elsősorban, de nem csak a hanyag tartású gyermekek számára nyújt mozgás lehetőséget. Fontos a helyes testtartás kialakítása, tudatosítása, amihez szükséges a megfelelő izomzat, ez minden mozgás alapja.

Mit várhatunk a tornától?

Ez a testképzés lehetőséget biztosít mindenkinek a saját állapotában lehetséges maximum elérésére. A torna nyomán javul a fizikai teljesítmény, a helytelen tartásminták korrigálódnak, optimális ízületi terhelés jön létre, testünk felett létre jön egy önkontroll, tudatos korrekció.

A torna segít megelőzni a sérüléseket, a túlterhelést és jó közérzetet, valamint pozitív mozgásélményt nyújt. Cél az izomegyensúly helyreállítása és a harmonikus mozgás kialakítása. A növekedés a gyermeke számára folyamatos kihívást jelent a sok ülés mellett. A megváltozott izületi és izom helyzeteket nem támogatja megfelelő mozgásterhelés, és ezért gyakran alakulnak ki elváltozások, melyek sok esetben felnőtt korban komolyabb problémát okozhatnak.

 

Gyógytornára online csak már vizsgálat, kezelés után, kontrollra, újabb kezelésre foglaljon időpontot.
Kérjük, hogy az első alkalomra, vizsgálatra a recepción keresztül, telefonos vagy e-mailes megkeresés alapján kérjen időpontot!
Ennek célja, hogy panaszával a megfelelő szakemberhez irányítsuk. Köszönjük az együttműködést!

A foglalkozás

Ezt megelőzendő javasoljuk gyermekének tartásjavító tornánkat, akkor is ajánljuk e foglakozást, ha még nem alakult ki elváltozás. A legfontosabb feladat a MEGELŐZÉS.

Csimborasszó Gyermekközpontban Fraller Bettina, Rettegi Anita, Merác-Kollár Anna és Molnár Dorka gyógytornászok közreműködésével érhető el a foglalkozás.

Foglalj időpontot

Időpontot foglalok

Ha időpontot szeretnél foglalni, akkor kattints a fenti ikonra.

Időpontot kérek

Ha időpontot szeretnél foglalni, de még további kérdéseid vannak, akkor kattints a fenti ikonra.

Kapcsolat

Ha csak érdeklődni szeretnél, akkor a fenti ikonra kattintva tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

Támogassa a Csimborasszó Alapítványt!
Időpontfoglalás a Schaeffler Savaria Kft. dolgozói részére
Időpontfoglalás a TDK Hungary Components Kft. dolgozói részére
Időpontfoglalás a MAM-Hungária Kft. dolgozói részére