Oldal kiválasztása

Nélkülözhetetlen fogaskerék a gépezetben

Nem csak betegfogadó koordinátor, jóval több annál. Palaczky Evelyn közel négy éve erősíti csapatunkat, szerteágazó, összetett feladatai iránti lelkesedése, elkötelezettsége az idő teltével sem csökkent, sőt! Egyik legfőbb motivációja, hogy “amit a Csimborasszóban a rendszer fogaskerekeként teszünk, az egy nagyon jó célt, a gyógyító munkát szolgálja.”

– Betegfogadás, tájékoztatás, adatfelvétel, bejövő hívások kezelése, nagyjából ezek a “pultos” (recepciós) feladataim, azonban vannak olyan háttérmunkák, amelyek egyáltalán nem betegeink szemei előtt zajlanak. Hozzám tartozik a beérkező e-mailek kezelése, megválaszolása, kapcsolattartás az egészségpénztárakkal, az ellátásszervezőkkel, valamint a számlázással kapcsolatos teendők, de én állítom össze hónapokra előre az úgynevezett előjegyzési naptárunkat is, amely az orvos-beteg találkozók percre pontos beosztását jelentik – enged betekintést napi feladatai sorába Palaczky Evelyn, aki legjobban azt szereti munkájában, hogy nincs két egyforma nap.

– A monotóniát nehezen viselem, értékelem, ha zajlanak, pörögnek körülöttem az eseménynek, az a típus vagyok, aki akkor él leginkább, ha szervezhet, intézhet. És az is egyértelmű, hogy azzal a vízióval, amit a központ tulajdonosai elképzeltek, maximálisan tudok azonosulni. Majd négy éve, amikor állásinterjúzni jöttem a Csimborasszóba, azonnal megfogott a légkör – a leendő kollégák mosolya, a cipőlehúzással is otthonosabbá tett munkakörnyezet, a pozitív visszajelzések – olyan volt, amit korábbi munkahelyeimen soha nem tapasztaltam. Az első pillanatban tudtam, hogy szeretnék itt dolgozni, ehhez a közösséghez tartozni, és hozzátenni a részemet ahhoz a felemelő küldetéshez, amit a Csimborasszó kitűzött maga elé – idézi fel a sorsfordító napokat Palaczky Evelyn, hozzátéve: a legjobb döntése volt, hogy csatlakozott a Csimborasszó tovább épülő csapatához.

Mint mindenki másnak, Evelynnek is szüksége van arra, hogy a lemerülni készülő akkumulátorokat időről időre újra töltse. Számára szülei, testvérei és kiscicája jelentik a családot, a velük töltött idő rendkívül értékes, emellett nagyon szeret túrázni, kirándulni is, ha pedig otthoni program van napirenden, az olvasás és a főzés jelentik az igazi kikapcsolódást.

Támogassa a Csimborasszó Alapítványt!
Időpontfoglalás a Schaeffler Savaria Kft. dolgozói részére
Időpontfoglalás a TDK Hungary Components Kft. dolgozói részére
Időpontfoglalás a MAM-Hungária Kft. dolgozói részére